Zoek een last minute

Een last minute vakantie is perfect als je toch ineens besluit er tussenuit te gaan. Je was eerst van plan om helemaal niet op vakantie te gaan dit jaar. Toch begint het ineens te kriebelen. Helemaal bij het zien van de weersvoorspellingen in Nederland. Als je er op het laatste moment toch nog tussenuit wilt kan je voordelig uit zijn door een last minute te boeken. Je kan vaak nog binnen twee dagen vertrekken. Zonder stress pak je koffer in en stap je op het vliegtuig naar een leuke bestemming ergens op de wereld. Je zal merken dat dit een super leuke ervaring is om mee te maken! Je geniet zo nog meer van je onverwachte vakantie in het buitenland.

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb

Zonvakantie in Europa

zonvakantie europaJe hebt vakantie gekregen, maar je wordt niet bepaalt vrolijk van de weersvoorspellingen in Nederland. Het kriebelt nu nog meer om gewoon op het vliegtuig te stappen. Gelukkig kan je voor een last minute zonvakantie in Europa kiezen. Verschillende bestemmingen zijn vooral in de zomermaanden zon zeker. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een reis naar Spanje, Portugal, Griekenland of Italië. Check vooraf even het weer en boek op het laatste moment nog een mooie reis. Je kan hierbij kiezen uit 2 tot 5 sterren hotels die in de uitverkoop gaan tijdens het hoogseizoen. Valt jouw vakantie in de winter en heb je behoefte aan de zon? Overweeg een zonvakantie naar de Canarische Eilanden. 300 dagen per jaar schijnt hier de zon en zakt de temperatuur zelden onder de 25 graden.

Populaire vakantie bestemmingen

Griekenland

Heerlijk in de zon genieten van het prachtige Griekenland! Ontdek de heerlijke cuisine van het échte Griekenland en geniet van de strakblauwe lucht en prachtige omgevingen.
Bezoek Griekenland

Spanje

Je wordt meteen verliefd op dit land als de warme zon je groet in de ochtend. Geniet van alles wat dit land te bieden heeft; mooi weer, heerlijk eten en vriendelijke inwoners.
Bezoek Spanje

Turkije

Als je een top vakantie zoekt waar je kan genieten van prachtige natuur en een rijk, historisch erfgoed, dan kan een last minute naar Turkije de perfecte vakantiebestemming bieden!
Bezoek Turkije

Portugal

Vakantie vieren in Portugal is iets dat iedereen in zijn leven tenminste één keer meegemaakt moet hebben. Ga met je hele familie óf in je eentje genieten van dit prachtige land.
Bezoek Portugal

Verre reizen last minute boeken

Natuurlijk kan je ook eindelijk je droomreis maken ondanks dat je last minute een bestemming boekt. Je hoeft echt niet in Europa te blijven. Ineens komt Cuba, Curacao en de Dominicaanse Republiek binnen handbereik. De plekken die leeg gebleven zijn in het vliegtuig kan je nu voordelig boeken. Je kan een verre reis gaan maken zonder er heel veel geld aan uit te geven. Dit kan je gewoon op het laatste moment besluiten. Binnen een paar minuten is je reis geboekt en kan je naar een prachtige bestemming afreizen tegen een vaste lage prijs. Ineens is je droomreis ook financieel binnen handbereik. Je kan alvast gaan wegdromen bij deze reizen terwijl je op het vliegtuig stapt.

Een wintersportvakantie boeken

Niet alleen de zomer is perfect voor een snelle reis, maar ook in de winter is er genoeg te boeken. Je kan bijvoorbeeld afreizen naar Zuid-Afrika als je zon wilt opzoeken. Of wat dacht je van skiën op de pistes van Oostenrijk? Door op het laatste moment te beslissen kan je eerst kijken waar de meeste sneeuw ligt. Vervolgens kies je een bestemming die je voordelig op het laatste moment kan boeken. Op onze website kan je verschillende aanbieders met elkaar vergelijken en een reis boeken.

Stap direct in het vliegtuig

vliegtuigOp onze website vergelijk je meteen meerdere aanbieders met elkaar. Daarna kan je direct in het vliegtuig stappen nadat je geboekt hebt. Jouw vakantie kan met alle voorpret niet meer stuk. Boek vandaag nog je reis naar het buitenland en ga vooral genieten van je onverwachte reis.