De Jong Intra Last Minute

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb

Eigenlijk had je nog helemaal geen vakantieplannen voor deze zomer. Toch begint het een beetje te kriebelen. Helemaal als je anderen mensen om je heen op vakantie hoort gaan. Of als het weer in Nederland een beetje tegenvalt. De Jong Intra is een Nederlandse reisorganisatie die je eventueel kan helpen aan een last minute. Je kan zo als nog op vakantie gaan in Nederland of naar een zonnige bestemming in het buitenland. Je kan bij deze reisorganisatie rekenen op een zorgeloze vakantie. Een vakantie waarbij alles van A tot Z geregeld is. Je hoeft dus nergens meer naar om te kijken en je kan direct instappen in de bus naar je volgende bestemming.

Goedkope busreizen naar Spanje

De reisorganisatie staat vooral bekend om de goedkope busreizen naar Spanje. Hier is het voor de reisorganisatie eigenlijk allemaal jaren geleden mee begonnen. Nog steeds kan je vandaag de dag voordelig mee op reis naar Spanje in een touringbus. Ga je toch liever met je eigen auto? Geen probleem, je krijgt regelmatig een korting van 50% als je met eigen vervoer blijkt te gaan. De laatste jaren is overigens de vliegreis ook gewoon een optie geworden. Je wordt dan door een bus van de reisorganisatie opgehaald bij het vliegveld en naar je hotel gebracht. De servicegerichtheid bestaat dus nog steeds zelfs bij deze goedkope last minute reizen. De laatste jaren zijn er uiteraard nog meer bestemmingen bijgekomen. Je hoeft dus niet meer alleen voordelig naar Spanje af te reizen.

Rondreizen naar de mooiste bestemmingen

De reisorganisatie staat niet alleen bekend om de goedkope reizen naar het buitenland. Ze hebben ook prachtige rondreizen in het buitenland. Hierbij ga je met een Nederlandse host en touringcar op pad in het buitenland. Elke dag staat er een nieuwe bestemming en activiteit op het programma. Hierbij is alles volledige verzorgd, zoals je inmiddels wel gewend bent van de reisorganisatie. Er zijn verschillende rondreizen in Europa te boeken. Maak bijvoorbeeld rondreizen door Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en Griekenland. Onder begeleiding van een ervaren host kom je langs de mooiste plekjes.

Verre reizen met de Jong Intra

Droom je van verre reizen naar het buitenland? De Jong Intra helpt je om je dromen werkelijkheid te maken. Ze organiseren groepsreizen naar Amerika, Zuid-Afrika, Indonesië, Canada en Maleisië. Deze excursiereizen zijn volledig verzorgd en echt aan alles is gedacht. Tijdens de rondereizen ga je echt veel van het land zien. Daarbij krijg je ook de vertrouwde begeleiding vanuit een ervaren reisleiding. Dit is wel zo prettig als je naar een land als Zuid-Afrika gaat. De reizen worden georganiseerd door een Nederlands en Afrikaans sprekende host. Dit maakt het ideaal om je wegwijs door het land te maken. Dit zien we niet alleen in Zuid-Afrika, maar ook bij andere bestemmingen in het buitenland. Ontdek de meest unieke landen in het gezelschap van een groep.

Boek last minute een vakantie

Wil je op het laatste moment nog met deze reisorganisatie mee op reis? Er zijn regelmatig honderden last minute reizen beschikbaar om uit te kiezen. Als je volledig ontzorgd wilt worden tijdens je vakantie, dan is dit absoluut een reisorganisatie om in overweging te nemen. Je weet dan zeker dat je het naar je zin gaat krijgen en je zelf echt niets meer hoeft te regelen voor je volgende vakantie.