TUI last minute

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb

Ineens uit het niets besluit je om toch nog op vakantie te gaan. Het enige nadeel is dat je helemaal niets geboekt hebt. Gelukkig kan je nog een Tui last minute boeken. De reisorganisatie koopt elk jaar verschillende bestemmingen van te voren in. Het enige nadeel is dat ze nog niet weten of een bepaalde bestemming echt populair gaat worden. Als dit niet zo is blijven er kamers over. Om toch nog quitte te spelen gaan deze bestemmingen in de uitverkoop. Met een last minute kan je zo extra voordelig een reis naar het buitenland boeken. Heerlijk als je op het laatste moment toch nog een mooie reis naar de zon wilt maken.

Diverse zonbestemmingen in Europa

Valt het weer in Nederland tegen en heb je dringend behoefte aan de zon? Dan zit je bij Tui helemaal goed. Met eigen vliegtuigen vliegen ze naar diverse bestemmingen binnen Europa. De bestemmingen worden tegen scherpe prijzen aangeboden. Je kan bijvoorbeeld voordelig vliegen naar Turkije, Griekenland en Spanje. Alles is voor je geregeld en je kan kiezen uit twee tot vijf sterren hotels voor je verblijf. Je bepaalt helemaal zelf hoe luxe je verblijf gaat worden. Het enige wat je nog hoeft te doen is online boeken. Wil je buiten het hoogseizoen naar de zon? Kies bijvoorbeeld voor de Canarische Eilanden waarbij het zelfs in de winter nog 25 graden is. Zelfs deze zon bestemming hebben ze last minute voor je klaarstaan.

Boek verre reizen last minute met Tui

Tui vliegt niet alleen binnen Europa, maar heeft ook verschillende bestemmingen buiten Europa. Droom je bijvoorbeeld van de wuivende palmbomen in Curacao, Mexico, Dominicaanse Republiek of Cuba? Dit kunnen ze op het laatste moment nog voor je realiseren. Tegen een scherpe prijs kan je op het laatste moment nog lekker naar de zon vertrekken. De verre reizen zorgen voor een unieke beleving en je hoeft alleen je paspoort bij de hand te hebben om te boeken.

Vertrek binnen een week naar je bestemming

Bij Tui is het mogelijk om binnen een week naar je bestemming te vertrekken. Er zijn verschillende bestemmingen tegen scherpe prijzen in de aanbieding. Op basis van je budget kan je besluiten waar je op het laatste moment dit jaar naar toe gaat. Wil je toch iets eerder al een besluit nemen? De reisorganisatie heeft al reizen vanaf 3 weken voor vertrek in de aanbieding. De aanbiedingen verschillen per week dus het kan leuk zijn om nog even te wachten. Een week of twee weken voor vertrek kan je vakantie namelijk nog voordeliger zijn om te boeken. Bepaal dus vooral zelf hoe lang je wilt wachten op het boeken van je vakantie.

Boek vandaag nog een mooie reis met Tui

Wil je graag deze week nog vertrekken naar de zon? Geen probleem, er zijn verschillende bestemmingen om uit te kiezen voor een Tui last minute. Wij hebben de leukste voor je verzameld met vertrekgarantie. Je kan hiermee meteen het vliegtuig instappen en op reis gaan. Boek vandaag nog je vakantie naar de zon en geniet van het strand met Tui.