Groepsreizen

Je hebt besloten om toch iets van je vakantie te maken en last minute op vakantie te gaan. Het enige nadeel is dat je niet alleen op reis wilt gaan. Gelukkig zijn er ook last minute groepsreizen. Een groepsreis heeft meestal een minimaal aantal personen nodig. Als er nog plekken opgevuld moeten worden komen ze in de aanbieding. Je kan hier handig gebruik van maken en morgen nog met een leuke groep op reis gaan. Het voordeel is ook dat je gegarandeerd vertrekt. Als je vroeg boekt is dit soms nog een beetje spannend. Als er te weinig deelnemers zijn kan de reis namelijk geannuleerd worden. Je hebt zo voor niets vrij gevraagd. Hier heb je natuurlijk geen last van als je op het laatste moment besluit om bij een groep aan te sluiten.

Groepsreizen binnen Europa

Je hoeft niet meteen een verre reis te maken als je last minute vertrekt. Er worden ook verschillende leuke reizen binnen Europa aangeboden. Maak bijvoorbeeld een rondreis door Andalusië. Ontdek hierbij een kant van Spanje die je nog niet kon. Een kant zonder strand, zee en zon, maar een prachtige cultuur en natuur. Of maak een rondreis door Duitsland. Samen met een gezellige groep stap je in een touringcar om de omgeving te ontdekken. Of wat dacht je van een groepsreis door de Schots Hooglanden? Alles is voor je geregeld en je hoeft alleen nog maar in te stappen. Dit kan soms al binnen twee dagen!

Een verre groepsreis boeken

Ben je van plan een verre reis te maken? Dit kan je zelfs nog op het laatste moment besluiten. Wat dacht je van een verre reis naar Thailand? Reis samen met een gezellige groep van Noord naar Zuid Thailand. Ontdek het Koninklijk Paleis, Bangkok, de jungle en prachtige stranden en eilanden. Of wat dacht je van eiland hoppen in Indonesië? Verschillende eilanden worden bezocht samen met een gezellige groep. De hoofdmaaltijden zijn vaak ook nog eens inbegrepen net als de excursies. Je hoeft je dus nergens over druk te maken en dit kan allemaal last minute geregeld worden.

Single reizen voor als je niet alleen op reis wilt

Je twijfelt aan een groepsreis omdat je geen reispartner hebt om mee te nemen. Gelukkig kan je vandaag de dag kiezen voor single reizen. Hierbij sluit je aan in een groep single reizigers en ga je gezellig mee op reis. Alles is voor je geregeld en maak je ook nog eens kennis met reizigers van je eigen leeftijd. Dit maakt het extra leuk om aansluiting binnen een groep te vinden. Als de rest ook alleen op reis is maak je sneller kennis.

Boek direct een groepsreis

Wil je graag op het laatste moment nog een groepsreis boeken? Geen probleem, er zijn genoeg last minute groepsreizen om uit te kiezen. Je kan nog op het laatste moment een bestemming uitkiezen en mee op reis gaan. Dankzij jouw deelname is de groep nu vol en kan je een avontuurlijke vakantie met leeftijdsgenoten beleven. Twijfel vooral niet en ga dit avontuur binnenkort nog aan!

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb