Single Reizen

Je wilt er graag nog even tussenuit. Het enige nadeel is dat je vrienden geen vrij hebben en je dus alleen op reis moet. Als je dit eigenlijk niet ziet zitten kunnen last minute singlereizen een aanrader zijn. Dit zijn reizen waarbij je alleen op reis gaat in een groep met andere single reizigers. Je bent dus eigenlijk nooit alleen omdat er andere reizigers van dezelfde leeftijd in de groep zitten. Doordat ze net als jezelf alleen op reis zijn sluit je al snel vriendschappen voor het leven. Samen heb je tenslotte een unieke reis gemaakt en dit is de moeite waard om later nog verder over na te praten. Deze ervaring kan je zelf gaan beleven door een single reis te boeken.

Singlereizen naar verre bestemmingen

Droom je ervan om een keer een rondreis USA te maken of Zuid-Afrika te bezoeken? Dit zijn geen bestemmingen die je snel in je eentje gaat bezoeken. Gelukkig zijn er genoeg last minute singlereizen naar verre bestemmingen. Je hoeft zo niet alleen op reis en je kan alvast wegdromen van een mooie rondreis. Samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses ga je een actieve vakantie beleven. Je gaat deelnemen aan diverse activiteiten die voor een herinnering zorgen die de rest van je leven bijblijft.

Ga even weg naar een bestemming in Europa

Wil je eerst kijken of zo’n single reis wel iets voor je is? Dan kan je voor een bestemming dichterbij huis kiezen. Ga er bijvoorbeeld even tussenuit naar een bestemming in Europa. De mooiste plekken van Europa ontdek je natuurlijk samen. Maak een rondreis met anderen en ga langs de hoogtepunten van bijvoorbeeld Portugal, Italië of Griekenland. Er zijn verschillende bestemmingen in Europa die je samen kan bezoeken. Of wat dacht je van een rondreis door Andalusië? Je zal merken dat je het al snel ontzettend gezellig hebt met een paar leeftijdsgenoten. Jullie hebben namelijk allemaal een bijzondere ervaring die jullie samen kunnen delen.

All inclusive single reizen

Als je alleen op reis gaat is het vaak al duur genoeg omdat je de kosten niet kan delen. De laatste jaren zijn er steeds meer all inclusive single reisjes te boeken. Hierbij zijn alle activiteiten inbegrepen en het eten. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over alle extra kosten die erbij komen. De meeste dingen zijn inbegrepen en het gaat alleen nog om een extra drankje op het terras of een souvenir voor thuis. Dit is een fijn idee vooral als je een leuke reis zoekt die niet teveel geld mag kosten. Je kan het gerust eens proberen om zo’n reis te maken.

Boek vandaag nog een mooie reis in je eentje!

Vergeet de 1-kamer toeslag en boek een prachtige reis in je eentje. Maak kennis met je nieuwe vrienden en ga op het laatste moment met vertrekgarantie mee met een groepsreis. Het is een unieke ervaring om hiermee mee te gaan. Het blijft in ieder geval een dierbare herinnering die je echt nog lang zal bijblijven. Boek vandaag nog je eigen ervaring online via onze website.

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb