Stedentrip

Een stedentrip is een heerlijke manier om er gewoon even tussenuit te gaan. Het is heerlijk om op het vliegtuig te stappen en gewoon nergens meer zorgen om te maken. Soms heb je gewoon zin om er tussen uit te gaan, maar de bestemming maakt je eigenlijk niet veel uit. De leukste manier om er toch nog op het laatste moment tussenuit te gaan is met een last minute stedentrip. Je boekt soms een paar dagen van te voren jouw weekendje weg en je hoeft alleen de vrijdag vrij te houden. Aanstaande vrijdag kan je al in het vliegtuig stappen naar een leuke stad in Europa!

Alles is voor je geregeld

Als je bij een reisorganisatie een stedentrip boekt hoef je zelf niets meer te regelen. Je vlucht, verblijf en soms ook vervoer er naartoe is geregeld. Het enige wat je nog hoeft te doen is je handbagage koffer inpakken en op tijd op het vliegveld staan. Jouw reis naar het buitenland kan beginnen. Terwijl je koffer ingepakt is kan je een unieke reis gaan beleven. Elke stad zit bomvol cultuur en unieke plekken om te ontdekken. Hierbij hoef je echt nergens naar om te kijken en dit is ook weleens fijn als je een mooie stedentrip gaat maken.

Verblijf in een centraal gelegen hotel

Bij een stedentrip is de locatie van het hotel ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk in de buurt van alle bezienswaardigheden verblijven. Dit betekent dat je hotel centraal gelegen moet zijn. Gelukkig zijn er op het laatste moment altijd nog wel een paar kamers vrij waarin je kan verblijven. De reisorganisatie doet z’n best om je op een mooie plek te laten slapen. Daarbij bepaal je helemaal zelf het prijsniveau. Je kan kiezen uit accommodaties met 2 tot 5 sterren. Soms kan je in de prijs van een 5 sterren hotel overnachten tegen de prijs van 2 sterren. Dit is het leuke van op het laatste moment nog een weekendje weg boeken.

Ontdek de leukste bezienswaardigheden

Van de Big Ben in London tot de La Sagrada Familia in Barcelona. Je kan echt een stukje cultuur gaan snuiven tijdens een bezoek aan een grote stad in het buitenland. Er zijn maar weinig steden waar echt niets te doen is. Dit maakt het extra leuk om er tussenuit te gaan. Wij hebben verschillende steden voor je op een rijtje gezet waar je heerlijk in kan verblijven. De leukste bezienswaardigheden kan je hier ontdekken. Vergeet vooral niet om een busrit door de stad te maken. De meeste steden hebben een bus die langs alle bezienswaardigheden van de stad komen. Je hebt zo meteen een compleet beeld van de stad!

Boek direct een last minute stedentrip

Heb je er zin in om er even tussenuit te gaan? Boek dan direct een last minute stedentrip via onze website. Wij hebben al een paar leuke bestemmingen voor je op een rijtje gezet. Je kan hier meteen een keuze uit maken en in het vliegtuig stappen voor je volgende bestemming in Europa. Boek vandaag nog je eigen last minute en vertrek al over een paar dagen!

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb