Verre Reizen

Bij veel Nederlanders lijken verre reizen een droom die echt ver weg is. Gelukkig hoeft het tegenwoordig echt niet meer duur te zijn. Vliegreizen worden steeds voordeliger zelfs naar verre bestemmingen. Als je op zoek bent naar verre reizen, dan zal het je niet verbazen dat deze regelmatig in de aanbieding zijn. Als je op het laatste moment nog een mooie reis wilt boeken, dan kan je zelfs een last minute verre reizen boeken. De mooiste bestemmingen ver van huis liggen ineens voordelig binnen handbereik. Je kan hier heerlijk naartoe vliegen en de mooiste herinneringen op doen.

Voordelig naar Thailand

Staat Thailand al een tijdje op je verlanglijstje? Waarom besluit je niet om op het laatste moment er als nog heen te vliegen? Over 2 dagen kan je al in het vliegtuig zitten op weg naar het prachtige Thailand. Maak hier een roadtrip van noord naar zuid of beleef het tropische Phuket. Ga op safari door de jungle of bezoek het paleis van de Koning. Of breng een paar dagen door in de meest bezochte stad ter wereld: Bangkok. Er is echt genoeg te beleven in Thailand. Hierbij maakt het niet uit of je voor een strandvakantie komt of een roadtrip. Alles is mogelijk in dit prachtige land. Daarbij is eten en drinken lekker goedkoop en dit past weer bij je last minute verre reizen budget.

Vlieg naar de zon in de Dominicaanse Republiek

Wil je heerlijk gaan genieten van zon, zee en strand? Een groot deel van het jaar kan je van de zon genieten in de Dominicaanse republiek. Als je even wilt ontsnappen en je geen last meer wilt hebben van het slechte weer, dan stap je over 2 dagen al in het vliegtuig naar de Dominicaanse republiek. Op het laatste moment kan je vaak nog een prachtig vijf sterren resort boeken direct aan het strand. Je verblijft hier echt in alle luxe tegen een extra lage prijs. Dit betekent dat je heerlijk kan gaan genieten tegen een scherp tarief.

Boek een vakantie naar Cuba

Droom je ervan om ooit nog naar Cuba te gaan? Een vakantie naar dit unieke land staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Een trip naar dit land is natuurlijk een aanrader. Je ziet hier een land zoals je het eigenlijk nog niet eerder gezien hebt. Reis door Havana of maak een rondrit door de indrukwekkende natuur of bezoek de sigaren fabriek. Sluit de reis af met een glaasje rum aan het strand en geniet van dit fascinerende land.

Boek je verre reis last minute online!

Droom je ervan om je volgende last minute te boeken naar een verre bestemming? Op onze website hebben we verschillende scherpe aanbiedingen online staan. Je kan hier extra voordelig een mooie bestemming uitzoeken en naar de andere kant van de wereld afreizen. Wie weet beleef je jouw droomreis wel op een bestemming die je vooraf nooit had kunnen dromen. Bij de meeste last minute vakanties kan je ook nog eens over 2 dagen al vertrekken. Wees er dus snel bij om optimaal van je vakantiedagen te genieten met een mooie bestemming.

De Jong Intra
TUI
Kras Reizen
Corendon
Sunweb